Råttan i pizzan!

När jag var liten fanns en bok som hette Råttan i pizzan, i dag har jag haft råttan i vattenbaljan!
Började dagen med att flytta över hästarna till vinterhagarna. Jag satte upp en lampa, öppnade balar, kopplade in värmebaljor och flyttade om strömmen. Det gick så bra att flytta stona och Szums gäng, men Lycka och Zayats får gå kvar i sin hage någon dag till. När jag skulle tvätta ur deras balja visade det sig att det var en död råtta i baljan, den var grön och jag både skrek och höll på att spy. Jag fixade inte att ta reda på den och slänga utan måste få hjälp, bara tanken gör mig illamående, och sen ska baljan diskas noga och flera gånger. Fy vad vidrigt det var men jag tror att de klarar sig i sin gamla hage tills vidare!
 
När hästarna var flyttade så tog jag Wasabi och Chokladen i töm, Chokladen var så där magiskt fin som hon var i veckan. Det är verkligen roligt att se! Sedan fick Dajmen besök, en tjej som ridit lite för mig är intresserad av henne och hon och hennes pappa kom för att hälsa på. Jag visade Dajmen i töm och jag tycker att hon skötte sig bra, sen får man väl se vad det blir.
 
När de åkt så red jag ut Clarinett i skogen, hon kändes så laddad att jag bestämde mig för att trava ur lite på banan, det resulterade i att hon kastade sig runt och studsade ett par gånger. Sen middag och så bakade jag saffransbullar med vanilj! De blev stora och goda!
 
Vad gör jag en lördagskväll när jag egentligenr bjuden på kalas? Jo jag rider såklart! När bullarna var klara var klockan nästan 20 redan men jag red ändå ett dressyrpass på Grå när jag nattade dom. Sen avslutades kvällen med glögg och saffransbullar!
 
Flickorna i sin vinterhage!
 
Szum med vänner njuter av ny bal och hage!
 
Lemonaden!
 
Wasabi i töm!
 
Bullar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0