Plusgrader och regn!

Så var snön borta igen! Plusgrader igår och sen regn på kvällen, ett tunt lager snö har kommit i natt men det känns mer som is och halka ute än snö och vinter. När jag red Wasabi igår önskade jag en halvmeter med snö men den önskan känns ännu längre bort nu!
 
Jag red på förmiddagen, först Wasabi som var ganska laddad och till och med bockade med mig, dock i slowmotion! Vi red runt träd och på gården, vill ha mer snö så vi kan börja jobba traven lite men just känns det för vingligt och osäkert. Sedan skrittade jag ut Clarinett och Chokladen i skogen, som tur är förstår i alla fall Chokladen att hennes matte behöver en lugn tanthäst, det verkar inte de andra hästarna förstå alls just nu!
 
Sedan till Nisse som väntade på veterinären. Alla nordsvenskhingstar som ska visas måste röntgas hovar på för att se om de har hovbensbroskförbening. Vi har en veterinär i området som har portabel röntgen så hon kom ut igår och röntgade Nisses tvååring, det gick jättebra och var väldigt smidigt!
 
Sen middag och jag bakade tekakor. Tanken var att jag och Linda skulle rida på kvällen men då regnade det och våran motivation regnade bort! Vi pysslade lite i stallet, satte på Lemonaden täcke och nattade hästarna, och sen fikade vi i stället! Nybakade tekakor och så saffransbullar!
 
Nu ny dag och jag har satt på broddarna på skorna, ska bli spännande att se vad det går att göra med hästarna i dag!
 
Wasabi efter avsittning!
 
Röntgen av hov! Intressant att se! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0