Lunch på Wången!

Igår åt vi lunch på Wången, ja vi åt ju inte bara lunch det hade ju varit lite väl långt även om maten var bra!
 
Var uppe tidigt och fixade stallet och longerade Chokladen. Sedan åkte jag och Nisse till Wången där FNH Jämtland, alltså Föreningen Nordsvenska Hästen, hade träff. Det var nog ett tjugotal medlemmar som kom, vi åt först lunch på Wången värdshus, skomakarlåda, och sedan hade en erfaren visare vid premieringar, kusk och utbildare söderifrån en genomgång om olika avelsklasser på ston, hur man kan höja stoets värdebokstav, unghingstprojektet, KBI och visningar i allmänhet. Allt avslutades med glögg och saffransbulle! Trevligt att träffa lite folk, och dessutom är det väldigt trevligt folk i nordsvenskföreningen.
 
På vägen hem så stannade vi på Jula och köpte lite bra att ha saker, jag var dock besviken på att det inte fanns nästan några ute ledlampor, skulle behöva några mindre till lösdrifterna.
 
När vi kom hem var det kväll, jag gjorde först advent hos Nisse vilket går lätt då det bara är att sätta i en kontakt och hänga upp en stjärna. Sen på Brännan där det är lite mer pyssel men nu är det gjort.
 
I dag första advent och som vanligt lite stök att pyssla med!
 
Solen på väg ner igår eftermiddag på Wången!
 
Mindre snö och mer is var det där än här hemma! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0