Julkänsla!

Inte utan att en viss julkänsla infinner sig när det snöar stora flingor hela dagen! Det gjorde det igår, som jag hoppas att snön stannar nu!
 
Jag började igår med att ta Grå och Wasabi i töm. Gr var riktigt fin och med Wasabi tömkörde jag upp till skogen och ner till vägen en sväng efter att hon fått trava lite på banan. Kunde konstatera att hon grejade och drog lika mycket i tömmarnasom när jag rider, och jag förstår mig själv att det är jobbigt när jag rider. Måste lösa det där!
 
Sedan red jag dressyr med Clarinett, blev lite styltor i skorna men övergångar, skänkelvikning och lite fattningar fick vi till. Så en snabbfika och i väg till en elev som fått hem sin nya sadel som vi skulle prova. Sadeln var bra men ponnyn var busig och tjejen som ridit i barbackapadd i ett par månader och suttit kvar hann knappt sätta sig i sadeln så hade hon åkt av! Men hon landade bra i snön och sedan red vi lite dressyr så det blev lite ordning på busfasonerna!
 
Var upp på Ica en snabbsväng, där var det kaos så jag vet vad som väntar i dag, och sen hem och gjorde mat. Efter maten var det stallet igen, jag longerade först och hon galopperade i lina för första gången! Repeterade också uppsittning, men eftersom hon var lite på bushumör (hon med) så var fokuset lite sämre så vi kör samma jobb i dag. Avslutade med att rida Lycka samtidigt som Linda red Bea. Sen när stallet var klart så blev det julmust och lussekatt till kvällsfika.
 
Wasabi på väg upp till skogen.
 
Ny och fin sadel! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0