Black Friday!

-16 grader i morse och ännu kallare på dagen, nog känns det rätt att jag investerat i nya vinterkläder!
 
Black friday i dag, jag brukar ju säga att jag är ständigt blakk och skita i black friday men i morse klickade jag hem lite varma vinterkläder för stallet. Inte helt utan ångest då drt finns många andra hål att stoppa pengar i, men jag behöver varma kläder om jag ska ha lektioner och jobba ute hela vintern, lika bra att passa på när det är rabatt.
 
På Ica har det varit helt galet i dag, trots att vi inte hade några extra erbjudanden. Jag var trött när jag kom hem, såklart efter att ha stressat runt och gått massor, vi har redan galet mycket paket innan black friday och innan julen. Våran paketutlämning är inte helt genomtänkt, och vi är ombud för både Postnord, Schenker, DHL och Bring, så vi går ganska mycket för varje paket!
 
I alla fall när jag kom till stallet så var drt inte riktigt lika kallt och hade börjat snöa. Jag jobbade Wasabi i töm med att hon skulle gå fram till och ta yttertömmen, och att jag kunde driva på henne med kontakt kvar på yttertömmen, det var tydligen väldigt jobbigt! Sen bytte jag täcken på Zippin, som hade fått nya täcken på posten idag, och på Szum. Dags för lite varmare vintertäcken även om de inte har sina tjockaste än. Avslutade kvällen med att sova lite i soffan...
 
Wasabi med snö i pannan efter kvällens jobb! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0