18:04

18:04 kostade bensinen när jag tankade igår kväll, tycker att det är galet! Och det är ju nästan bara skatt, och moms på skatten, precis som med de där plastkassarna vi har på Ica, och det betalar jag med mina skattade pengar! Plastkassarna känns ändå lättare att komma förbi än bränslet, jag måste ju köra bil och visst finns det numera en laddstolpe i Hammarstrand (från typ denna vecka) men det känns inte som vår del av landet ännu är förberett för elbilar. Och på elen är det ju också en massa skatt... Är väl bra att betala skatt, men jag är faktiskt allvarligt oroad över både bränslepriset och elpriset framöver!
 
Igår morse var det fint väder, jag tog Grå i töm och red Chokladen. Det känns verkligen att det släppt massor i kroppen på Chokladen, men även att hon emellanåt har lite jobbigt med sin "nya" kropp. Roligt är det i alla fall, känns som att det kommer bli bra!
 
Sen jobb på Ica, snabb mat när jag kom hem och så red Linda dressyrträning på kvällen. Efter det nattade jag båda stallen och så blev det bokföring, ganska less på den nu...
 
Soligt igår morse! Fantastiskt ridpass med sol, snö och fin Choklad! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0