Sommarvärme!

Vilket sommarväder det blev! Härligt men ovant! 
 
Först en uppdatering om Chokladen, hon är lite mer svullen men mindre halt. Tycker egentligen inte att hon är så smärtpåverkad utan mest störd över svullnaden och hon är som vanligt förutom det. Känner mig försiktigt optimistisk men fortsätt håll tummarna!
 
I morse var det ju en del extra stök eftersom jag har hästar inne nu vilket jag inte haft på hela vintern, det är en del utfodring då inte de har val i hagarna på samma sätt nu när de har lite gräs i stället och dessutom skulle ju Chokladen spolas ordentligt. Och som om det inte var nig med det så tog Lemonaden fadra på en av sina sommartraditioner, så hon var på rymmen i morse! Henne släppte jag in till Wasabi och så får hon bo inne också, rätt åt henne!
 
Hann i alla fall rida lite på Wasabi, hon har ju hatt ett par veckor utan ryttare men det gick bra och vi jobbade på med traven i dag med. Sen skulle jag bara hjälpa Nisse lite innan jobbet att ta in ett par hästar som skulle visas för spekulant i dag, vilket slutade med att alla åtta hästar i den hagen drog ut... Men jag hann på jobbet ändå!
 
Tror att alla har grillat i dag men när jag kom hem från jobbet så hade Nisse fläskpannkaka på gång. Linda åt hos oss och det blev sent innan vi kom till stallet. Men det gör ju inget nu när det är ljust och vi red ut med Zippin och Bea. Sen spolade jag Chokladen igen och så samma pyssel som i morse med intag, vattna och fodra. Hjälpte även Nisse rulla ut en bal och nu är klockan nästan midnatt och jag ska upp tidigt imorgon!
 
Från kvällens tur med Zippin, Bea och Linda i bakgrunden. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0