Sadeldag!

När det inte är några kurser så gäller det att hitta kunskap och inspiration på andra sätt, så i dag har jag hängt med Ulrika som provar sadlar när hon har haft sadelprovning hemma hos sig.
 
Jag var uppe tidigt i morse men hade precis fått på mig skorna när Ulrika skickade att första ekipaget inte kom pga sjukdom. Fick då lite mer tid på mig så hann även jobba Grå i töm innan jag åkte. Det var riktigt varmt redan tidigt på morgonen och jag funderade på att byta till shorts innan jag åkte, som tur var gjorde jag inte det för i Östersund var det typ 10 grader kallare och regn! Jacka var mer lämplig klädsel!
 
Som alltid med Ulrika så en intressant dag, många givande diskussioner, spännande att se hur små justeringar ger stora utslag och vilken betydelse rätt sadel har för både ryttaren och hästen! När jag kom hem var jag trött och hungrig, åt rester av gårdagens fläskpannkaka och sedan åkte jag och Nisse och drack kaffe i grannbyn. Fick även se en liten och såklart gullig fölunge. Avslutade med att natta, mina hästar och kunde glädja mig åt att Chokladen travade några steg i hagen när jag gick förbi med kraftfoder! Hon är fortfarande rejält svullen och halt men kändes mycket bättre i kväll, fortsätter spola och kyla!
 
 
Wasabi och Lemonaden som bodde inne i natt var visst trötta och behövde vila när de kom ut!
 
Grå i solen i morse!
 
Sadelprovning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0