Pastasallad!

Nu kommer högtrycket, ska bli varmt i helgen och till veckan! Hade gärna fått lite regn först men med tanke på översvämningarna i södra Sverige törs man ju inte säga det!
 
På förmiddagen var det rätt kyligt, molnigt och det blåste så pass att jag fick plocka ihop grejer och ensilageplast över hela gården! Så när jobbet ringde och frågade om jag kunde jobba några timmar på eftermiddagen så kändes det som en bra idé.
 
Jag drog i alla fall en tredje tråd på en hage på gården, red ut Clarinett och tog Szum i töm innan jag fikade och åkte på jobbet. Nu hade jag ju glömt bort hur tråkigt det är att jobba torsdagar men som tur var så var det ju bara några timmar. När jag från jobbet så hade blåsten lugnat sig och solen lyste!
 
Jag gjorde en rejäl omgång pastasallad och Linda kom och åt också. Har varit sugen på det ett tag och det var verkligen gott, riktig sommarmat! Sedan åkte vi till stallet och red ut en sväng med Bea och Chokladen. Avslutade kvällen med att plocka ner hagen på gården som jag gjorde häromdagen, nu är det rensat och fint runt ridbanan!
 
I kväll är jag trött och sliten, jag blir nästan lite deppig när jag blir så fast helt utan anledning, men det brukar bli bättre bara jag har sovit!
 
Clarinett nere på betet efter ridningen!
 
Svårt att fota i kväll med alla skuggor! Chokladen!
 
Den här blev nog bäst! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0