På rull!

Lite mer värme och sommarkänsla, men fortfarande med jackan på den mesta tiden....
 
Jag släppte ut hästarna och mockade, sen ringde Nisse och ville ha hjälp med att rulla in en bal i en hage. Åkte dit men det gick sådär med balen, den rullade inte bara in i hagen utan även genom hagen, ut, över vägen, in i nästa hage, genom den och till slut stannade den mot ett träd i skogskanten!
 
När jag var tillbaka i stallet igen så var det dags för Chokladen att börja jobba lite lätt igen! Tog henne i töm, i princip bara skritt men lite trav för att kolla läget. I trav är hon lite kortare med det bakbenet men i skritt syns inget alls. Red sedan Lemonaden, hon var inte lika spänd i dag i skritten men gick inte trava, hon spänner sig direkt och tvärstopp. Men hon är tydligen brunstig och det brukar inte vara bra, avvaktar några dagar och provar igen.
 
Red dressyr med Clarinett och det var dagens bästa! Galoppen som vi kämpat med hela vintern, med fattningarna från skritt, kortare galopp och sätta ihop. Från början bara några språng och sedan kanske ett varv på volten, har känts långt bort att kunna använda och rida galoppen lite mer men i dag lossnade det massor! Jag kunde rida galopp linjer ur några av programmen, bara sådär!!! Volten och diagonalen från LB:1 och avbrotten och fattningarna på diagonalen ur LB:2, kändes så roligt och jag hade kunnat galopperat hela dagen!!!
 
Sen red Paula lektion innan middag. Stekt potatis, fläsk och Nisse gjorde löksås, Nisse hade även besök som också fick mat. Efter det åkte jag på lektioner, och travade en häst uppsuttet för första gången, sen nattning av hästar och så hjälpte jag Nisse att rulla ut nya balar, dessa höll sig dock i hagarna.
 
Chokladen tillbaka i arbete! 
 
Bea vilar, Linda har lite att borsta på när hon är frisk igen! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0