På mina axlar!

I kväll känns det som hela världen hänger på mina axlar, tur att jag var på massage igår och axlarna är bättre än på länge... Jag är nog egentligen mest trött, kommer kännas bättre i morgon, eller på onsdag...
 
I morse longerade jag en överenergisk Dajm! Hon är så fin och jag borde verkligen komma igång med henne! Efter jobbet, och färdig sallad till middag, så red jag Clarinett. När jag ledde in henne från hagen då gick hon in i sommarhagen och vägrade gå därifrån! Tror att hon längtar efter bete! I alla fall gick ridningen rätt bra, jag tror att det börjar lossna i galoppen nu! Vi har typ 40 meter åt gången i en fantastisk galopp, sen blir hon lång och antingen ökar farten eller bryter av. Men jag tycker verkligen att den galoppen är helt underbar att rida i och det känns som att det går åt rätt håll!
 
Hann ned lite bokföring i kväll också, börjar dra ihop sig till momsrapport igen så då hänger bokföringen över mig, jag tycker verkligen att det är ett nödvändigt ont! I natt domnade inte min arm en enda gång, så massagen igår gav bra effekt, nu hoppas jag på samma i natt!
 
Dajmen i morse!
 
Fullt ös! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0