Intressant och intensiv fredag!

Intressant men intensiv dag igår!
 
Ulrika som provar sadlar och masserar kom till mig på morgonen. Meningen var att både Linda och Paula skulle vara med men Linda har covid och Paulas dotter var sjuk och de väntade på provresultat, så jag blev själv med alla hästarna. Typiskt nog fick Paula tillbaka provresultatet precis när jag och Ulrika var klara... Men det har gått rätt bra ändå!
 
Först fick Bea och Clarinett massage och genomgång och vi lasrade Chokladens has. Sen tittade Ulrika på Lemonadens sadel och hur jag paddar den, eftersom hon är så spänd nu så gick det inte göra så mycket och planen var inte att prova olika sadlar utan se över den lösning jag har i dag. Ulrika tyckte att jag skulle padda upp lite för mig, inte hästen, då hon är så smal att sätet blir för smalt för mig så jag tippar fram, vilket Lemonaden tycker är obehagligt. Så det ska jag prova! Sist ut var Juliette som först fick massage och sen provade sadlar. Inte helt lätt utan ordinarie ryttare men vi hittade en sadel som passade och som Paula får ha på prov och testa. Och den näst bästa sadeln var Szums och den finns ju också tillgänglig att prova. Men kunde inte provsvaret kommit en timme tidigare så Paula hade kunnat vara med?
 
När Ulrika åkt så plockade jag snabbt ihop, Nisse och jag åkte upp på byn och åt, och sedan åkte jag till Sundsvall. Det var unghästtest och kvalitetsbedömning för ponnyer och jag var funktionär. Tyvärr inte så många som visade men ändå roligt och intressant, och bra uppladdning i för i dag! I dag är det ju Wasabis tur, så håll tummarna för att det dels hår att transportera ner henne dit och att det går bra att visa!
 
Juliette får massage och distrahera lite med slicksten!
 
Jag provar sadlar på Juliette, lite bakvänt. På den här bilden har jag både korta Läder och verkar lite förvirrad! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0