Digital dressyrtävling!

Alltså tävling på en fredagskväll, hemma och utan att behöva packa och lasta, så händigt! Men att det skulle betyda att det är enkelt och inga nerver inblandade, nej så verkar det inte vara!
 
I morse tog jag Clarinett och Wasabi i töm innan jag hjälpte Nisse att ta in åringarna som skulle fa vaccin. När veterinären varit här så var det bara att fika och åka till jobbet! Efter jobbet var det snabb middag och sedan hade jag och Linda bestämt oss för att filma dresdyrprogramnen. Vi red LC:1 båda två, Linda red först och sedan jag med Chokladen. Chokladen var less innan knopparna var klara, och när vi började rida var hon spänd och betedde sig ganska precis som hon brukar när vi är korta. Intressant, det måste ju betyda att det är mina nerver som skapar detta? Blev ju väldigt bra träning i alla fall. Programmet gick sådär, eftersom hon var spänd blev hon lite tjafsig i munnen, givetvis tryckte hon mot höger skänkeln som hon gärna gör men som märks ännu mer när man rider program, och höger galopp fungerade inte alla i dag. Men, men det speglar ganska bra vart vi är nu och jag är redan taggad för att vara med på nästa liknande tävling!
 
Sen fikade vi kaffe och rostade mackor innan Nisse kom hem och vi kunde hjälpa honom att rulla ut balar i hagarna. Han är ganska halt och hade han varit häst så hade han haft boxvila!
 
Zippin och Juliette har frukostmys!
 
Jag och Chokladen efter våran start. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0