Äntligen gräs!

Nu är alla hästar utom en ute på gräs, så skönt! Finns hopp om sommar i år med!
 
Började i morse med att fodra och vattna hos Nisse, hos mig så red jag Szum först. Sen åkte jag ner med grejer till första sommarhagen i skogen och fixade lite med hagen där innan jag jobbade Juliette i töm åt Paula. Det är alltid extra intressant att tömköra en häst som nyss blivit genomgången, man ser lättare samband och kan jobba hästarna bättre när man har lite att gå på, extra intressant när jag själv var med på genomgången. Just detta med att dels gå igenom hästen med en som är kunnig, oavsett om det är en massör, kiropraktor eller annat, sen utifrån det jobba hästen i töm där man hela tiden ser hur den jobbar och så ta med och kan komma åt svagheter och sedan ta med sig detta upp i sadeln, tycker jag är ett bra upplägg!
 
Red sen lite dressyr med Clarinett innan jag körde ner henne och Grå, och senare Lemonaden, till betet i skogen. Avslutade med att jobba Zippin i töm innan jag packade ihop. Fikade lite och sedan till Hammarn för att köpa er bytt aggregat eftersom ett av mina batteriaggregat inte fungerade, och åkte och hämtade ett par småbalar hö. Där blev det mycket surr, blev nig kvar en timme! Köpte med mig pizza på hemvägen för då var jag hungrig!
 
Kvällspasset blev med Linda som nu är frisk. Vi byggde en liten hage på gården till Bea och Chokladen som blir kvar på gården en vecka till. Sedan red vi dom, för min del första riktiga ridpasset på Chokladen efter skadan, hon kändes helt okej! Sent innan vi var klar, och i morgon är det ju jobb igen!
 
Juliette i töm!
 
Clarinett efter ridningen, men kolla Trassel i bakgrunden!
 
Trassel ville dock inte gosa!
 
Grå och Clarinett på bete!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0