Tinar i rasande fart!

Två dagar med vår, det tinar i rasande fart nu! Ordentligt varmt, svårt att tro att det fortfarande är mars! 
 
I måndags jobbade jag ju, tog Chokladen i töm innan jobbet och sen red jag Grå på kvällen. Ett par-tre veckor sedan jag satt på henne sist, en vecka vila och sedan töm jobb, och även nu började hon på samma sätt som innan vilan med att stå emot och kännas stum och entaktig. Men det släppte och sedan kändes hon som vanligt, framåt och avspänd, blir intressant att se hur hon känns framöver.
 
Igår började jag med lite mockning och sånt stök innan jag tog tag i ridningen. Jag red Zippin och Lemonaden på slingan, gäller att passa på att rida där nu innan den tinar bort. Lemonaden drog på ett par ordentliga bocksprång när vi skulle galoppera, jag satt kvar och det kändes inte som något tvång eller panik utan bara som en urladdning och bus. Men efter blev hon så spänd att hon knappt kunde trava, det stärker min teori att hon blir rädd för något, att hon ska få tvång, sig själv, för att jag blir spänd eller något annat, frågan är bara vad.... Avslutade med att rida Clarinett i skogen, där kommer det nog vara snö länge till!
 
Gjorde en misslyckad omelett till lunch och sedan i väg på lektioner. När jag har lektioner så är det ju ofta väldigt omväxlande med både typ av ekipage men även vad jag gör, är ju sällan jag står en hel kväll och bara har träningar. Igår tömkörde jag två hästar, red en (samma som en av de jag tog i töm) och provade sadlar, ganska bra med tanke på att jag hade fyra pass! Sen nattning av hästar och varma mackor till kvällsfika!
 
Lemonaden innan avsitting vid stallet. Inte bart än, men inte så långt bort tror jag!
 
Clarinett i skogen, även här har det tinat men fortfarande mycket snö kvar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0