Resurslös men inte rådlös!

Jag må vara resurslös men jag är då inte rådlös! I dag puttade jag inte bara in balarna i hagarna med bilen utan körde även upp dom från vägen och fram till hagarna genom att putta dom framför bilen! Kan själv skulle man kunna säga!
 
Jag mockade lösdrifter, vattnade och fixade först, och sen körde jag in balar i två hagar. Det var inte smärtfritt, jag fick jävlas en del och rullade bland annat en bal som fastnat mot staketet för hand. Men det gick!
 
Vet inte om det är jag som inte kollat prognosen riktigt eller om prognosen haft fel men jag hade missat att det skulle snöa, och hagla, i dag så de hästar som inte har täcke jämt var utan nu ned. Då jag helst inte vill rida på blöta hästar så fick jag ändra planen. Så Zippin och Lemonaden fick jobba i töm, bland annat över bommar. Grå longerade jag, tyckte att hon inte såg riktigt fräsch ut i måndags och ville kolla, men bättre i dag även om hon ser stel och låst ut. Får klura lite hur jag går vidare. Clarinett hade täcke så hon fick gå ett dressyrpass. 
 
Sen spagetti och köttfärssås till middag och i väg på lektioner. Snöandet avtog ungefär när jag hade jobbat klart hästarna, och i helgen ska det tydligen bli 8 plusgrader!
 
Bea slickar saltsten, här ser man snöandet!
 
En bal framför bilen. Detta är dock inget jag rekommenderar om man är rädd om bilen!
 
Zippin, när hon jobbades var det sol och snö samtidigt!
 
Lemonaden! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0