Mot fas två!

Gårdagen började bra med frukost på sängen och Rollcats gångartsprov på livesändning på datorn. De sköter sig helt fantastiskt!
 
Sen till stallet och red ut Clarinett i skogen, trots att det har tinat så mycket på gården så är det fortfarande galet mycket snö uppe i skogen. Vi kom inte mycket längre än vi gjorde i helgen utan vi fick vända. Longerade även Dajmen innan jag fikade och bytte om för att åka på jobbet. 
 
Efter jobbet och carbonara till middag så red jag och Linda lite dressyr. Jag red Grå men jag tycker inte riktigt att hon känns helt 100. Även när hon släpper s är hon inte helt loss och kommer genom kroppen, utan jag får en känsla att hon går och håller sig. Ska ge henne lite vila och sen jobba lite från marken så får vi se om det släpper.
 
På kvällen kom även beskedet att Rollcat gick direkt vidare till fas två på bruksprovet. Det var bara 8 hingstar av alla som visades som rekommenderades direkt vidare! Någraav hingstarna ska diskutera med domarna i dag om eventuell fortsättning, några visas vidare mot den lägre nivån (från i år är det två nivåer: Premierad och Accepterad nivå) och några får åka hem, men helt otroligt att Rollcat gick direkt vidare!
 
Clarinett i skogen, med snö på mulen efter att ha snöbadat huvudet!
 
Här ser man snödjupet lite
 
Grå efter ridningen igår kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0