Hjälpredor!

Såklart ska det blåsa när jag har ledig helg, men blåst är ju vårväder så det är väl inte så konstigt egentligen. Men lite tråkigt... Många plusgrader i dag i alla fall, kommer tina hårt nu framöver
 
Ridit fyra hästar i dag men började med att jobba Grå i töm, hon såg fräsch ut och jag ska nog börja rida lite igen till veckan. Sen red jag Lemonaden, men eftersom jag skulle testa att rida på bett igen (vilket jag inte gjort sen i höstas) så började jag lite i töm. Inte helt bra på bettet, hon blev försiktig, bjöd sämre, spände till lite och drog en del i tygeln, men jag ska växla och rida lite på bettet framöver också.
 
Red sedan Zippin, först lite lättare travjobb på banan och sen några varv i snön. Både Chokladen och Clarinett fick pulsa i snön i skogen så nu är hela rundan vi brukar rida där upptampad, men det är bitvis galet mycket snö!
 
Sen gjorde jag kasslergratäng med annans och ris till middag, Linda kom förbi på kaffe och sen nattning av hästar. Det blåser rätt rejält i kväll och jag hoppas att inga staket blåser ner!
 
Jag hade mycket hjälp när jag mockade lösdriften i dag, men de hade inte riktigt tid att vänta tills jag hade mockat klart utan började med spånet direkt. Och det mesta av det som Chokladen spred ut hamnade nog utanför huset, men de hjälpte ju till i alla fall!
 
Lemonaden var också behjälplig!
 
Hon kunde inte låta bli att leka med pisken heller när vi ridit:
Så klåfingrig!
 
Chokladen trampar upp stigen i skogen! 
 
Mycket snö kvar! 
 
Baloo vaktar soptunnan, viktigt uppdrag som stallkatt! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0