Digital clinic!

Vädret må vara bakvänt men vi går i alla fall mot ljusare tider, igår hann vi ut en sväng i skogen efter jobbet och innan mörkret!
 
Innan jobbet så red jag Clarinett och började trampa upp stigen i skogen ovanför gården. Det var galet mycket snö, och mycket älgspår, så blev ett ordentligt arbetspass för Clarinett. Vi har inte ridit där sedan jul då träden varit fulla med snö och gjort det besvärligt, men nu ska vi förhoppningsvis kunna trampa upp den. 
 
Efter jobbet så fikade jag bara lite snabbt och bytte om, sedan träffades jag och Linda i stallet för att rida Lemonaden och Bea. Även de fick gå upp i snön i skogen, vägarna är ju hala nu igen, och Lemonaden tyckte att det både var jättekul och jobbigt. Sedan puttade vi in två balar i hagarna innan vi nattade hästarna och åkte hem och gjorde tacos! Till tacosen så tittade vi på en digital clinic om unghästridning som jag hade anmält mig till, och i farten tittade vi på ett par till. Jag saknar verkligen clinics och kurser nu när det är corona, men de här digitala clinicsarna var väl inte en jättebra ersättning. Dels lite ojämn kvalitet och sen blir det ju inte alls samma sak, men givetvis bättre än inget!
 
Clarinett i snön i skogen!
 
Liten paus med Bea och Lemonaden innan vi vände, Lemonaden står typ på Bea och så var det rätt ofta under turen.. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0