Busväder!

Den här dagen blev ju inte alls som planerat! Först bruksprovet som ställde in sista dagen, provsvaret på den sjuka hästen var inte EHV-1 utan Corona, på hästar ger det bland annat feber och kolik, och hingstarna har fått resa hemåt i dag. Jag skulle på dressyrträning men eftersom jag inte fått in de pengar jag väntar på så fanns det helt enkelt inte tillräckligt för bränsle just nu. Surt då jag verkligen ville träna nu, och surt att betala 760 kr för en träning utan att rida. Men nu är det så och med tanke på hur vädret blev var det nog bra att jag inte var ute med transporten.
 
På förmiddagen var det typ alla väder, först snö, sen regn, så sol och sen blåst som övergick i stormbyar! Jag mockade en av lösdrifterna och red dressyr med Chokladen. Det började blåsa upp när jag red men jag fick en jättefin känsla på henne ändå, och vi kunde träna galoppfattningar från skritt trots blåsten och att Lemonaden busade i hagen bredvid banan. Sen tog jag Szum och Zippin i töm, kändes lugnast i busvädret.
 
Sen lite fika och så åkte jag och tömkörde en ponny, tyckte att det var lika bra att jobba när det inte blev någon träning. Tanken var egentligen att jag skulle både tömköra och rida ponnyn, men när jag kom dit så blåste det så mycket att det knappt gick att stå upprätt så vi höll oss till tömkörning i dag. Sen hem och gjorde köttfärssoppa till middag. Efter maten så var både jag och Nisse trötta och less så vi la oss i sängen och tittade på tv, och sov lite, lika bra när vädret var skit.
 
Tungt att ge sig i väg och natta hästarna, och väl i stallet fick jag leta flickornas vattenbalja och hinkar som blåst i väg! Inte lätt att hitta i mörkret men baljan hittade jag en bra bit i väg mot skogen! Nu sova och hoppas på lugnare väder i morgon! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0