Vaccination!

I dag var det min tur att få vaccin i stället för hästarna! Undrar om någon kommer kolla mig för eventuell feber eller bulor vid sticket, eller om jag klarar mig själv?
 
Jag var i väg och tog vaccinet mot covid på förmiddagen, och tog det lite lugnt efter det. Var ju dessutom väldigt varmt i dag! Sen på eftermiddagen så red jag ett lätt pass på Szum, hade en träning hemma och drog fram högtryckstvätten för att tvätta av vinterdäcken och påbörja sommarens lilla projekt i att tvätta alla täcken. Två tog jag i dag,rväl fortfarande minst 20 kvar...
 
Gjorde hamburgertallrik till middag och sov sedan en timme. Vet inte om det var värmen eller sprutan som knäckte mig, men jag misstänker värmen... Sen på kvällen till stallet igen och jobbade Pricken. I dag var han avspänd och med på allt, jag longerade och gjorde alla möjliga uppsittningsövningar, som att dra i stigläder, hoppa vid sidan, rida från marken, stå i stigbygeln och starta och stanna, och satt även upp ett par gånger. Det enda han tyckte var jobbigt var när jag slängde runt med stigbygeln på höger sida så det ska vi jobba mer med, men kändes väldigt bra i kväll!
 
Sedan lade jag ett par timmar på att fixa till nästa beteshage i skogen, blev ändå inte klar så måste fortsätta i helgen. Men det är galet mycket gräs där, upp till midjan på mig!
 
Szums långhals!
 
Väldigt trött Holger! Nisses katt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0