Tappsko igen!

Kallt igår, eller i alla fall kallare så det var mest jacka på som gällde!
 
Jag började dagen med att jobba Szum i töm innan jag åkte ner till betet. Där fick även Dajmen jobba i töm och jag red Chokladen. Hon fick gå ett kortare dressyrpass med samma jobb som i söndags, dvs långsamt tempo för att vinkla om och komma upp i nacken, hon blir fort trött av det men kändes jättefin!
 
Sedan upp på gården igen, jag red ut en liten sväng med Zippin och sen longerade jag Pricken med sadeln och gjorde lite förberedande uppsittningsövningar. Han tyckte att det först var lite obehagligt när stigbyglarna hängde i longeringen men annars gick det bra. Sen lite mat och i väg på ett par lektioner. Där var det vidrigt mycket knott och det är dags att köpa myggmedel även till mig!
 
När jag kom hem från lektionerna var klockan inte så mycket och jag och Linda möttes upp för att rida en liten sväng med Clarinett och Grå. Clarinetts båda skor satt fast när vi red i väg men när vi kom tillbaka hade hon en sko kvar som dessutom glappade lite! Hon är hopplös nu! Eftersom jag red bakom så såg jag halvvägs att hon hade tappat skon men vi hittade inte igen den, det var mycket ris på stigen efter att de röjt kraftledningen men jag tycker ändå att hon ska klara av att hålla reda på skorna, denna gång satt dom ju bara en halv vecka! Någon som har några tips? För övrigt så brakade det fram två älgar framför oss i kraftledningen, men hästarna höll sig lugna, de börjar nog bli älgvana!
 
Blev såklart lite fika sen och givetvis en sen kväll. Nu ny dag, ska bli varmare i dag och jag har som vanligt mycket att göra!
 
Szum efter sitt töm pass på väg ner från banan!
 
Dajmen i töm!
 
 
 
Zippin ute i grönskan! 
 
Pricken med sadeln! 
 
På tur med Grå och Clarinett! 
 
Brudhäng i hagen! Man undrar vad de skvallrar om? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0