Midsommardagen!

Äntligen en ledig dag utan tider att passa!
 
På morgonen började jag dock med att förbereda teorin som jag ska ha i dag innan jag åkte till betet och red ut med Clarinett. Sedan upp på gården där jag först tog Szum i töm och red ut en liten sväng med Zippin. Pricken fortsatte jag med uppsittningsövningarna, det går långsamt men det blir bättre. Nu är han helt avspänd med sadeln, i longeringen och i alla förberedande uppsittningsövningar förutom att han kan spänna till lite när jag rycker i höger stigbygel och att han tycker att det är lite jobbigare att ha mig på höger sida. Annars är problemet just nu att han inte vill gå med mig på, antingen när jag står i stigbygeln eller sitter på, det började efter att han blev rädd när han skulle svänga höger med mig pi stigbygeln, och är nog pga spänning och osäkerhet. Igår fick jag honom att gå några enstaka steg i alla fall, men han skulle behöva slappna av där också, men det kommer nog det med.
 
Sen grillade vi! Eller Nisse grillade och jag fixade allt annat, vi grillade biff av älg och champinjoner, till det hade vi färskpotatis gjord i ugnen, tzatziki och sallad med fetaost. Såklart jättegott och sedan avrundade vi med en midsommartårta med digestivebotten, kolasås, grädde och jordgubbar! Tror ni att vi var mätta sen?
 
När vi försökte landa efter maten fick vi besök, hon följde mig sen att kolla hästarna och sen i natt avslutade jag gårdagen med att baka en kladdkaka till dagens aktivitet. Den försöker jag ladda för nu, men det regnar lite ute så det går trögt med det!
 
Teorin som jag ska ha i dag, Hästens rakriktning är ämnet!
 
Fantastisk utsikt på min och Clarinetts tur!
 
Zippin på väg ut på tur!
 
Midsommartårta! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0