Midsommarafton!

Så var det midsommar igen!
 
Jag klev upp tidigt igår morse och strax efter 7.00 hade jag sadlat Pricken och gjorde uppsittningsövningar utanför boxarna innan jag åkte på jobbet.
 
På jobbet var det lite lätt kaos igår, galet mycket kunder, vi fick inga jordgubbar (typ katastrof på midsommar), inga blommor heller för den delen, varmt och vi gick (och sprang) många steg! Jag var helt slut när jag kom hem! På förmiddagen var det varmt och kvavt men på eftermiddagen började det regna. När jag var och kollade hästarna så störtregnade det, nere vid betet så rann det som en bäck på vägen och vid ingången till hagen var det en decimeter vatten! Ingen torka just nu i alla fall!
 
Sen duschen och så åkte vi till vänner i grannbyn, de hade givetvis redan ätit (jag jobbade till 16, helt omöjligt att kombinera med andras midsommarfirande) men det fanns mat kvar och sen så åt vi jordgubbar med grädde! Jag fick även se en fölunge som fötts samma morgon, det är liksom ingen midsommar utan föl!
 
Blev inte jättesent igår, vilket ju var tur när jag var så trött, och i dag har jag en ledig dag som jag har tänkt ägna åt hästarna!
 
Mina flickor på betet var väldigt trötta igår morse!
 
Chokladen och Dajmen!
 
Även Pricken såg rätt trött ut igår morse! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0