Lång, varm dag!

En lång och varm dag blev det!
 
Jag och Linda lastade in Wasabi och Bea i transporten steax efter 7 i morse och åkte till seminstationen. Wasabi tyckte att det var rätt otäckt att bli undersökt och fick lite lugnande, hon är troligen på väg in i brunst. Vi lämnade flickorna där och jag tyckte att det kändes lite sådär. Dels verkar det vara svårt med skicken av semin i år och det känns som att man nog får vara glad om man ens får någon semin alls. Och dels är ju Wasabi ibland lite speciell att hantera, särskilt för andra än mig så lite orolig är jag ju. Har sagt att de får ringa direkt om hon är dum för då kommer jag och hämtar hem henne! Sen att bilen gick sönder och att det varken verkar lätt eller billigt att fixa gör ju inget bättre, det är ju inte billigt att varken betäcka eller laga bilen...
 
När vi kom hem var vi trötta och tog en långfika med Nisse och diskuterade dagens utflykt och alla bekymmer! Sen åkte jag och Nisse upp på byn och åt kebab och handlade. På kvällen sedan red jag ut en sväng med Clarinett och hade Lemonaden som handhäst. Vi såg älg, eller i alla fall jag och Clarinett såg älgen men jag tror inte att Lemonaden gjorde det! Hann se slutet av dokumentären om Ulrika Bidegård när jag kom hem. Nu ska jag sova och försöka vara lite piggare i morgon. I dag har jag varit rejält trött, lite less och troligen haft både vätske och kaffebrist!
 
På tur med Lemonaden och Clarinett! 

Kommentarer
Postat av: Desirée

Håller tummarna för Wasabi! Ibland kan de ju överraska på positivt sätt på helt ny plats, så jag hoppas på det. Och välskapta föl för både Wasabi och Bea nästa år, det är verkligen dags att det blir föl den här gången.

Svar: Jag tror att det här är väldigt nyttigt för Wasabi! Hon är lämnad på nytt ställe utan matte och utan kompisar och syskon, hon som levt hela livet och låtsas att hon inte behöver någon utan klarar sig själv kommer förhoppningsvis att inse att hon faktiskt behöver andra. Men jag hoppas att allt ska gå bra och framförallt att det ska bli föl!
Pernilla Engström

2021-06-03 @ 07:37:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0