Dressyrträningsdag nummer 2!

Blåste rejält i dag, bra för att slippa insekter men inte lika roligt att rida, jobba hästar och köra transport. Och det är ju just det jag gjort i dag!
 
Red Zippin först, hon fick trava över bommar i blåsten. Sen jobbade jag Pricken, longerade med tömkörningsgjorden först och sedan tömkörde jag på samma enkla sätt som sist. I dag från båda sidor men det är som jag misstänkte lite svårare i höger varv.
 
Sen ner till betet och lastade Chokladen för att åka på dressyrträning. Det är inte roligt att köra transport när det blåser men det gick bra. Träningen gick också bra trots blåsten. Fick lägga om ridningen lite för att få henne att vinkla om bakbenen lite och komma upp i fronten. Ska bli intressant att jobba henne lite så här nu ett tag, själva tanken är samma som när jag gör bakbromsträningen med dom. Det har jag inte gjort så mycket med Chokladen men borde göra det nu kanske.
 
Träffade Nisse på byn på hemvägen och åt, sen avlastning och nattning av hästar. Vi hade lite fikasällskap när jag kom hem och sen blev det sen kväll rätt fort! Rolig helg med träning, nu vill jag träna mer!!
 
Vind i manen i dag!
 
Välkomstkommiten när vi kom hem! Clarinett och Dajmen i fronten! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0