Det går bra nu...?

Det går inte så bra för mig nu! Faktiskt skitdåligt!
 
Började i morse när seminstationen ringde och sa att det inte fungerade med Wasabi, alltså bara att hämta hem henne! Planen först var att åka i kväll och natt men med tanke på hur allt blev så var det ju tur att jag inte gjorde det.
 
Jag longerade Zippin, bland annat över ett litet hinder, innan jobbet. Sen på jobbet var det varmt, stressigt och rörigt, tror att vi konstant sprang de första timmarna. Jag var helt slut när vi slutade!
 
Åt lite snabbt rester från igår och sen till stallet. För det kom nämligen en häst! En liten Irish cob med snoffsigt namn men som kallas Pricken, han är lite åkt på men ska nu bli inriden på riktigt och bli ridbar. Jättesöt kille!
 
Sedan körde jag ner först Chokladen och sedan Lemonaden och Dajmen till betet i skogen. Jag har sett en liten spricka på baklämmen på transporten och planen var att renovera bakluckan men vi har inte fått tag på gångjärn. Men i kväll gav den upp och nu har den spruckit rejält och den gick inte att stänga längre! Mycket olämpligt då jag ska ha den typ varenda dag i veckan! Så less!
 
Åkte hem och gjorde rabarberpaj, rabarberkräm och rabarberkaka, hade fått rabarber av en elev och det var dags att göra något av dom!
 
Nu hoppas jag att jag vaknar upp i morgon med lösning på allt!
 
Trött Grå i morse!
 
Pricken! Visst är han söt?
 
Clarinett spanar in kompisarna!
 
Härligt med bete!
 
Lemonaden i kvällssolen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0