Äntligen bil igen!

Ett trappsteg upp och två ner, så känns det nästan alltid! Men att jag har bil igen känns som ett tillräckligt framsteg för att överträffa dagens motgångar!
 
Jag började med att fortsätta träningen med Pricken och tömkörningsgjorden. Även i dag en liten reaktion, lite irriterad och lite spänd, men betydligt bättre än igår och efter jag longerat lite kunde vi börja med tömkörningen! I dag bara enkelt med innertömmen direkt i bettet, jag gick mer vid sidan än bakom och i dag bara i vänster varv, men det gick riktigt bra!
 
En sväng upp på byn för att tanka en bränsledunk åt Nisse, lite rabarberkräm till lunch och sedan liftade jag med Nisses hyresgäst i stallet, till verkstaden för att hämta ut bilen. Så skönt att ha bil igen! Hemma igen så städade jag lite och åkte sedan till stallet och jobbade Zippin i töm över bommar, dock fortfarande i varmaste laget!
 
Åt middag och sen ner till betet. Grå fick gå ett lättare jobbpass i töm, svullnaden är borta men jag vill se om den kommer tillbaka nu efter mer jobb. Clarinett red jag ut och när jag satt av såg jag att hon hade tappat en sko! Tre veckor satt dom! Blev en kvällspromenad för att leta skon men som tur var så hittade jag den snabbt! Värre med nycklarna jag tappat bort i dag... 
 
Grå i töm i grönskan!
 
Clarinett glänste som koppar innan ridturen! Tyvärr svårt att fota med skuggorna! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0