Varmt igen!

Värmen är tillbaka, inte för att den egentligen försvann men det var ju lite lättare att andas ett par dagar!
 
I dag började jag nere på betet. Red Chokladen ner till det andra betet och red dressyr, hon fick fortsätta med att jobba långsamt och komma upp i nacken. Först kändes det inte alls som jag fick till det i dag men det blev bättre sen, men jag skulle nog behöva jobba lite oftare än en gång i veckan med det. Sen red jag även ner Grå dit, hon är ju väldigt flockbunden så för henne blev jobbet mest att vara själv, det gick ändå bra tills vi red hem då hon blev lite stökig men fullt hanterbart.
 
Sen red jag ut med Clarinett och hade Dajmen som handhäst, det var mycket insekter så de var irriterade och jag var orolig för att de skulle bli osams, vilket ju har hänt, men de höll sig hela vägen. Fortsatte sedan på gården med Pricken, nu kan jag nog börja säga att jag rider på honom. I dag red vi lite större väg när vi skrittade även om det fortfarande är tveksamt och osäkert.
 
Se laddade jag om genom att laga mat, äta och ta dd det lugnt innan jag åkte på några lektioner. När jag kom hem så longerade jag Ratina, mest för att lära känna varandra och för att hon ska komma in i rutinerna här. Som det känns just nu så kommer det största jobbet vara att klara sig utan hagkompisen!
 
Mn bil har i dag äntligen blivit klar på verkstaden, de hade haft ett helvete med den när de skulle byta hjullager och det blev dyrt. Nästan lika mycket som jag köpte bilen för förra sommaren, nu hoppas jag att den ska gå ett tag utan krångel. Och så hoppas jag på mycket lektioner i sommar för nu går nästan all senesterersättning åt till att lösa ut bilen!
 
Grå efter ridning, avsvabbning och rullning!
 
Clarinett och Dajmen på tur!
 
Dajm!
 
Visst är hon fin Ratina? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0