Väderomslag!

Nu verkar det bli annat väder än hetta framöver, är ju egentligen väldigt skönt men jag misstänker att jag kommer att sakna att glida runt i linne och ha alla dörrar på huset öppna dygnet runt.
 
I morse var det lite segt eftersom vi kom hem så sent i natt så jag kollade bara hästarna innan jag åkte och tog min andra vaccination. Jag köpte även kraftfoder och hämtade ut stängsel jag hade beställt. Sen lite fika, och så hade jag en hopplektion och jobbade Pricken innan åskan brakade lös. Pricken fick jobba som igår och jag red några tveksamma varv runt pallen, men han känns mer avspänd. Jag är glad att vi hann klart innan himlen öppnade sig!
 
Sen gjorde Nisse chili con carne och Linda kom hit och åt. Vi åkte sedan till stallet och Linda hjälpte mig med Ratina, i dag skrittade vi lite uppsuttet, det gick verkligen jättebra! Sen ner till betet där jag inte kunde hålla mig från att börja stängsla lite innan jag red ut med Chokladen. Vi red på grusvägen som var mjuk efter regnet och jag gjorde även några fattningar, börjar kännas som jag är på väg tillbaka! 
 
Sist kom Nisse och hjälpte mig verka Dajmen, jag har inte kunnat hålla efter hästarnas hovar på samma sätt som vanligt nu när jag har gjort illa armen så hennes fötter såg förskräckliga ut! Men nu är dom fina igen, och jag blev påmind om att Dajmen behöver hanteras av andra än sin matte hela tiden! 
 
 
Från kvällens tur! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0