Utan bil igen!

En hel dag gick igår utan att jag fick något gjort hemma, men jag var ju ändå utan bil så jag hade väl inte kunnat göra så mycket ändå.
 
Jag kollade hästarna tidigt och åkte och lämnade in bilen på verkstaden. Tog sedan en liten promenad på en knapp halvmil in till Hammarstrand där jag köpte frukost och väntade en timme på Nisse som kom med transport  och så åkte vi till Östersund och seminstationen där Lemonaden och Bea är. Där kollades Lycka som vi hade med oss och Nisses andra bruksnordsvensk Hedvig som redan var på plats, hon hade kollats i måndags redan då de var osäker på om hon hade ett eller två foster, hon har varit dräktig med tvillingar flera gånger.
 
Sen rullade det på i en jäkla fart hela dagen! Vi började med att dela på en pizza som de hade lämnat åt oss, sen verkade Nisse 6 ston där innan vi tog med oss Lycka och körde till Hara där hingsten som hon ska betäckas med står. På vägen därifrån så stannade vi vid en av seminstationens hagar och verkade 3 hästar till. När vi var tillbaka på stationen så putsade jag själv lite på Lemonadens hovar innan vi tog med oss Hedvig och åkte hem.
 
Då var klockan redan kväll, det var varmt hela dagen och vi hade druckit mycket kaffe men inte ätit så mycket mer än den där pizzan när vi kom dit. Vi körde direkt in i ett stort vägarbete, Hedvig hade noll tålamod att vänta i transporten så vi tog en lite mindre väg hem för att slippa stå och vänta, och slippa krångel vid vägarbetet,så i stället grusvägar. När vi kom hem och hade lastat av åkte jag direkt och kollade mina hästar innan vi fixade middag vid 22.30 tiden!
 
Min bil blev inte färdig på verkstaden igår, de fick inte loss det här hjullagret utan att byta hela drivaxeln. Så den blir kvar ett tag till, och det lär ju dessutom bli betydligt dyrare. Inget jag behöver just nu! Varken mer utgifter eller vara utan bil, jag tar mig ju inte ens till hästarna utan bil!!!
 
Mina flickor på morgonen igår, trötta som vanligt på morgonen.
 
Bea på seminstationen, var tvungen att fota henne och skicka till Linda 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0