Skithelg!

Vilken jäkla skithelg det har varit!
 
Började redan i fredags när jag hämtade bilen som jag lagt nästan hela semesterersättningen på att laga och den fortfarande inte går helt hundra, och det låter något nytt på samma hjul som de bytt hjullager och drivaxel på.
 
Sen i lördags blev jag lite olyckligt inknuffad i stall väggen när jag tränsade, jag hade handen i en onaturlig vinkel och det gjorde gräsligt ont. Dock inte värre än att jag kunde longera hästen jag höll på med... Men sedan blev det akuten med en massa väntan som sen visade det sig till slut vara en fraktur precis ovanför handleden. Det är som tur var en snäll fraktur som ser bra ut, jag ska ha gips fyra veckor och på koll igen om en och halv vecka. Mer tur i oturen är att det är vänster arm! Jag kommer inte sjukskriva mig på heltid, och ska försöka hålla igång hästarna lite även om jag nog inte kan rida riktigt i alla fall närmaste veckorna. Hittills verkar det dock gå ganska bra och jag ska faktiskt prova jobba lite på Ica med. Närmaste dagarna kommer visa på hur mycket jag kan göra och hur.
 
Igår hade jag raggat ihop lite hjälp för att kunna löshoppa hästarna som är hemma på gården. Tänkte jag var bra jobb för dom när jag var enarmad. Men det blev i stället hästjakt då ett par hade gett sig ut på äventyr! Och då var det väl tur att vi var ett gäng som kunde leta, dessutom under tiden vi letade de andra så rymde Zippin tre gånger från sin hage!!! Hon är hopplös på att hålla inne i perioder, som tex nu när hon brunstar, då spelar det ingen roll att det är tre trådar och ström på. Kan säga att jag blir lite less på henne emellanåt!
 
Nu hoppas jag verkligen att det vänder och blir lite flyt igen!
 
Helgens enda bild:
Min arm under väntan på akuten i lördags! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0