Shoppingdag!

Natten till igår vräkte det ner regn och åskade, och sen regnade det mest hela dagen till och från, perfekt dag att åka på shoppingtur så jag och Linda drog till Sundsvall!
 
På förmiddagen var det uppehåll och jag tog Clarinett i töm, och red lite dressyr på Grå innan dusch och i väg till Sundsvall. Vi hade givetvis siktet inställt på hästaffärerna och tog Grafströms, Granngården och Hööks, och klämde in ÖoB där emellan, avslutade med en snabbsväng på Biltema och sist mat innan hemfärd. Jag köpte mest tråkiga saker som behövs när man har en massa hästar, som stängselstolpar, grindhandtag, vattenhinkar, vattenbalja, sadeltvål och penslar. Men åkte till Sundsvall för att köpa skor, så även stallskor, shortchaps och en tröja på rea blev det, sen hittade jag även ridbyxor och ridstövlar men till det räckte inte pengarna denna gång. Speciellt stövlarna låg utanför budget men förhoppningsvis kan jag köpa dom framöver för jag skulle ha haft ett par riktiga ridstövlar.
 
Hemma igen drack vi kaffe, nattade hästarna och sen var det bara att sova igen. Jag hade ont i armen igår, hela armen från fingrar upp till nacken och revbenen, men skyller på vaccinationen som jag ju tog i samma arm frakturen. I dag känns det bättre så jag hoppas att det håller i sig.
 
Grå fick prova en luva igår, jag använder de sällan för jag tycker egentligen inte att det är så snyggt men har en idé om att det ska hjälpa henne när det är mycket insekter och kanske även dämpa lite ljud när det blåser.
 
Innan avsittning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0