Road trip, utan AC!

Road trip i värmen igår, givetvis i bil utan AC! Det är verkligen varmt så det räcker till! 
 
Vi åkte på morgonen med en av Nisses hästar till slakteriet i Ullånger, en travhäst Nisse fick då dåvarande ägare hamnat på akuten efter en skentur och nu två år senare är det bara att inse att det inte är något att fortsätta försöka köra (eller rida), han blir för farlig. Efter Ullånger fortsatte vi kusten ner och in i Ljustorp där Nisse köpte tre hönor, räven tog två hönor här förra veckan så det behövde fyllas på lite. Vi stannade och åt lunch också på hemvägen så det var eftermiddag innan vi var hemma. Då trötta i värmen så behövde vila och ladda om!
 
På kvällen sen hjälpte jag Nisse att flytta om i hagarna innan jag vid 21-tiden började med mina hästar. Då var det svalt och skön luft, och faktiskt inte så mycket knott heller, men det är ju inte ljust lika länge nu vilket börjar märkas. Jag som verkligen älskar de ljusa nätterna! I alla fall tog jag Grå i töm nere vid betet och tömkörde även Pricken sen hemma. Även om Pricken var lite spänd över gjorden precis när vi började så släppte det och själva tömkörningen gick jättebra, och vi provade även att tömköra lite utanför banan!
 
Nu ny dag, ska vara varmt i dag med men nästa vecka väntar svalare väder, och eftersom det inte finns något lagom eller mittemellan, så är det nog dags att ta fram jackan igen då! 
 
Dimmigt hos flickorna igår morse! 
 
Trött Clarinett! 
 
Grå i töm på kvällen! 
 
Och så Pricken, bilden tagen strax efter 22.30 igår kväll! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0