Räkmacka!

Ytterligare en sval dag med blåst, vet att jag kommer sakna det nästa vecka när värmen ser ut att vara tillbaka. Vi tog en semesterdag och gjorde lite annat än vanligt igår. 
 
Jag började dock med att ta Grå i töm och göra bakbromsträning med Chokladen. Det hade jag ju bestämt att hon skulle göra redan innan jag gjorde illa armen så det känns väldigt lämpligt nu.
 
Sen hem och byta om så åkte jag och Nisse till ett sommarcafe några mil härifrån. Fantastisk utsikt och räkmackor utöver det vanliga, dock gräsligt mycket folk och lång väntan, men det var det ju värt med tanke på räkmackorna. Däremot var kaffet inte bra så vi stannade hos vänner på vägen hem och drack riktigt kaffe.
 
Jag blev trött så det var lite segt att ladda om men sen åkte jag ner till betet och jag red Clarinett. Lite skritt och trav på volt ute i gräset i kanske 20 minuter, inget avancerat men jag red i alla fall! Kändes bra! Sen dejtade jag och Linda uppe på gården, hon red Szum och jag gjorde samma jobb med Ratina som jag gjorde på måndagen. Denna gång gick allt mycket bättre även om hon fortfarande har svårt att stå still, men ganska många poletter hade trillat ner sedan dagen innan.
 
Sen ledde jag och Linda bort Szum och Bea till ett bete några hundra meter från gården. Bea kom hem på måndagen från seminstationen, hon är dräktig igen och vi hoppas på att det ska bli föl sen här gången! Och jag hoppas även att Lemonaden ska vara dräktig, hon kollas nog nästa vecka. 
 
I dag väntar återbesök med armen och jag hoppas verkligen att det ser bra ut och går åt rätt håll!
 
Blev ingen bild på utsikten från cafét, men såklart från utsikten från Clarinett! 
 
Ratina efter sitt jobbpass, hon fick vänta medan Linda red klart. Vänta är bra träning för henne! 
 
Linda, Szum och Ratina! 
 
Szum på bete! 
 
Bea hemma igen! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0