Midnatt igen!

Värmebölja och all min energi är borta! Den smälter liksom bort i värmen!
 
I morse red jag lite dressyr med Grå på vändplanen, det går inte göra jättemycket men eftersom det var ett tag sedan jag dressyrade med Grå sist så räckte det bra att rida vändningar och övergångar.
 
Sen duscha och fika och i väg på jobbet, där det både var varmt och mycket att göra! Hemma igen var jag tvungen att vila lite, och hade då även tagit en powernap på lunchen, värmen knäcker mig totalt och vi har jättevarmt på jobbet! Gjorde sen rabarberkräm som middag och följde sedan med Nisse som skulle hämta en kanin som blivit allvarligt skadad och skulle avlivas, jag har ju ingen bil så jag kan ju inte göra så mycket. När jag väl kom till stallet så var klockan nästan 22.30 och jag bestämde mig för att tömköra Pricken.
 
Det var både intressant och roligt! Han är väldigt skeptisk till bommar och hinndrmaterial jag har på banan och i dag började jag med att gå över en bomserie med honom. Det gick bra när jag ledde men sen när vi skulle ta den i töm tyckte han att den var för läskig, han gick spänt över några gånger men stannade även och stängde av. Då står han helt låst och bryr sig inte om att jag lägger på spöet (som han i normala fall studsar i väg för) och när jag gick fram för att leda honom blev han rädd och hoppade i väg. Lätt att tänka att han är tjurig men han blir låst och blockerad, och stänger av. Vi ska fortsätta med bommar men börja med en bom att tömköra över, däremot kommer jag leda honom över bommarna så länge de ligger där till och från passet.
 
Det är i alla fall roligt att börja kunna jobba honom lite i tömmen och inte bara få honom att acceptera utrustning och arbetet. I dag var han riktigt fin, även i höger varv och jag kan äntligen göra ett jobb för att börja stärka upp den svaga länden på honom. Det är ju dessutom lättare att komma åt högersidan dom han har svårt med. Han kommer bli fin!
 
Klockan var över midnatt innan jag vsr hemma och jag som ska jobba i morgon med!
 
Pricken på banan i kväll! Klockan är nästan 23:00 och se ljuset! Underbart!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0