Löshoppning och tacos!

Så fick vi äntligen till lite löshoppning igen! Det är så roligt att löshoppa hästarna för första gången och man ser när polletten trillar ner för vad det går ut på!
 
Jag jobbade först igår, inte heldag men det blev ändå på gränsen till lite mycket, är ju högre tempo på helgerna också. Så sen blev det några lugnare timmar med fika innan jag åkte ner till betet och longerade Grå. Efter det så träffades jag, Linda och ytterligare en tjej, Sanna, för lite löshoppning! Planen var ju löshoppning redan förra helgen men det blev ju aldrig av då.
 
Szum var först ut, han kan ju få problem att både hinna svänga och lyfta på benen om han får upp farten för mycket men igår tog han det lugnt och det gick bra. Sen var det Ratinas tur, hon fattade snabbt att hon skulle hoppa men behövde några gånger för att förstå konceptet med att bli fångad mellan. På henne var det väldigt tydligt att hon fick använda huvudet, och hon blev trött fort. Sist ut var Pricken, han galopperade så fint i lösgaloppen vilket var bra för jag har haft svårt att få honom i galopp i lina. Sen är han ju lite skeptisk till bommar och första omgångarna med hinder var han väldigt tveksam. Med honom hade vi därför bara två hinder, och bara låga räcken, men när han kom på det så visade han sig hoppa riktigt bra! 
 
Sen gjorde vi tacos och åt en sen middag, som sen följdes av kaffedrickande och surr över midnatt!
 
Jag och Ratina på löshoppningen! För er som är nyfikna så finns det filmer på min Instagram, där heter jag Nillashast
 
Alltså denna man, lite skillnad mot halvbloden! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0