Lön och semester!

Nu äntligen har jag också semester! Dessutom lön i dag men den hann jag inte es se på kontot innan den var slut då jag hade en stor utgift som väntade. Och jag har bokat tid för bilen på verkstaden igen... Det går bra nu!
 
Intensiv dag blev det i alla fall. Jag började med att åka i väg och ha ett par lektioner, sen omladdning med lite kaffe och sen ner på betet och red Clarinett. Red lite dressyr och hon var nonchalant och oengagerad först, men några snabba övergångar trav-skritt-trav så kom hon igång och var faktiskt fin. Ett par galoppfattningar också, det känns som att det ändå går bra att rida henne så nu ska jag bara komma igång med de andra också.
 
Sen gjorde jag lunch, Linda kom och drack kaffe, och sen i väg på Ica. Sista halvdagen att jobba innan semestern och det gick bra även fast kassan krånglade lite vilket gör att jag är ännu mer tacksam för semester nu!
 
Efter jobbet så direkt i väg på en lektion, sen åkte jag och Linda till stallet där vi först tog hem Szum och Bea. De får bo på gården över helgen så Linda kan rida Szum lite. I kväll longerade hon honom medan jag nattade stona. När hästarna var klara gjorde vi klämdag mackor och kaffe till kvällsfika!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0