Kvällstur!

Sista dagarna med värmebölja nu för denna gång. Är det sista omgången med den här äckligt heta sommarvärmen för i år?
 
Jag började igår nere på betet och red Chokladen, hon fick gå lite lätt dressyr med bland annat jobb med vändningar på fyrkant. Sen upp på gården där jag tog Ratina med uppsittningsträning, hon var först ofokuserad, frustrerad och skulle inte stå still alls. Men så ramlade polletten ner, hon stod som ett ljus vid pallen och jag kunde sitta upp tre gånger utan minsta tendens till stök! Och nu var jag ju ensam och utan hjälp, så det kändes verkligen som att polletten kom på rätt plats!
 
Sen upp på byn och handlade, när jag kom hem igen hann jag se de sista, och bästa, ekipagen på dressyrens lagtävling i Tokyo. Sen stekte vi hamburgare, med coleslaw och picklad rödlök, och jag vilade lite innan det var dags att åka på några lektioner.
 
När jag kom hem igen så stack jag och Linda ut och red en sen kvällstur med Grå och Clarinett. Det hann nästan bli mörkt innan vi var klara med temperaturen var lagom! Nu väntar en ny dag med värme, och en ny road trip!
 
Jag longerade Chokladen fem minuter innan uppsittning. Tycker att hon är så blank och fin nu!
 
Försökte fota den fina himmelen när vi red, men det gick ju såklart inte så bra.
 
Kompisarna väntade vid grinden när vi kom tillbaka, dock inte Wasabi som i vanlig ordning var på egen del av hagen. Wasabi brukar inte hänga med när de andra hästarna förflyttar sig i hagen utan hon kommer ofta en stund efteråt... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0