Första semesterdagen!

Bra början på semestern med sol och häst!
 
Började gårdagen nere på betet med att rida Chokladen, ett lätt dressyrpass mest för att jag skulle få prova på. Sedan kom Linda ner och vi red ut en sväng på Clarinett och Grå. Grå tycker att bromsarna är hemska och hon hade fullt upp med att hålla de borta!
 
Sen en liten paus med vatten, affe och glass innan vi gjorde nästa ryck på gården. Linda hjälpte mig med Ratina så jag kunde hänga på henne, mycket fokus på att hon ska stå still vid pallen, vilket hon tycker är jobbigt, och sen hängde jag lite i skritt. Hon hade fått använda huvudet i alla fall för det var en trött häst jag borstade av efteråt, då tid hon med huvudet i väggen och hängde, tror att det här är nyttigt för henne!
 
Linda red Szum, han var jättefin! Jag tycker inte att vi hunnit med att rida och jobba honom så mycket ändå nu, men det märks verkligen att det gör så mycket på honom. Det är lite hemskt att jag har en så fin häst som mest bara går i hagen och skrotar, han är alldeles för fin för det!
 
Vi duschade av Szum och Bea, innan det var dags att duscha själv och så åkte jag och Nisse i väg och åt thaimat med delar av hans jaktlag, de har arbetshelg och fixar jakttorn och pass. Blev också något vinglas i en jaktstuga innan vi gjorde kväll. Ändå bra första semesterdag!
 
Avskrittning av Chokladen!
 
Efter avsittning!
 
Ute på Grå med Clarinett och Linda!
 
Tror att jag måste fixa manen på henne...
 
Hon var väldigt störd över insekterna, så det mesta av turen såg ut så här:
 
 
 
Efter ridning är det rullning som gäller!
 

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Chokladen är ett väldigt passande namn måste jag säga. Bromsar är ett otyg, gick runt ett berg med mannen för ett tag sedan och jag hade en efter mig vid tre tillfällen. Funderar över om det var samma men känns ju inte helt rimligt eftersom det ändå var en tur på över två mil.

Svar: Det är gräsligt mycket broms i år, och sen på kvällen en massa knott i stället... Känns som att välja mellan pest eller kolera!Chokladen var som mörk choklad när hon föddes, och är fortfarande, hennes # på Instagram är passande "av finaste choklad"!
Pernilla Engström

2021-07-25 @ 09:16:25
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0