Vinter-lördag!

Härlig vinterdag igår, jag hann ungefär hälften av det jag hade velat göra men det är ju så det brukar vara!
 
Jag började med att köra ut balar med bilen i hagarna, och givetvis jävlades det. Första balen gick ändå hyfsat men den andra tappade jag ner i ett dike, då hade jag ändå fått upp den på gården och hade bara en raksträcka kvar till hagen men den studsade i väg ner i ett dike! Gav upp där! Mockade två av lösdrifterna innan jag började med hästarna. Eller försökte börja, Zippin ville inte bli fångad nu heller. Efter 20 minuter gav jag upp men jag och Paula gjorde ytterligare ett försök på eftermiddagen sedan med samma resultat. Hon har varit lite svår att fånga förut med, men då hade handlat om några minuter, men nu har hon verkligen kommit på något!
 
I stället tömkörde jag Chokladen och Dajmen ute i snön. Roligt att vara igång lite med Chokladen igen och Dajmen verkar ha taggat ner lite igen så kanske kan börja på med ridningen igen nu. Sedan red jag och Paula ut med Clarinett och Juliette på en sådan där fantastisk vintertur med lössnö och snötyngda träd som kantade skogsvägen. Så himla mysigt!
 
Fixade mat och Linda kom och åt innan vi åkte till stallet. Där drog vi upp den där jäkla balen ur diket och sedan tömkörde jag Wasabi medan hon red Bea. Sen nattning av hästarna och så åkte vi hem och gjorde äppelpaj till kvällsfika! Nu ny dag och nya stora ambitioner om vad som ska hinnas med!
 
Chokladen i töm!
 
Dajmen ville inte ha öronen framåt för att ta någon bild!
 
Magiskt vackert på gårdagens ridtur!
 
Clarinett och Juliette! 
 
Wasabi vid stallet på kvällen! 

Kommentarer
Postat av: fotokoffe

Fördelen jag minns med att vistas i skallet under snöperioden är att det inte luktar lika intensivt från gösselstacken samt att det blir på ett sätt ljusare ute när det är helt vitt på slingan :)

Svar: Jag har nog tur för jag tycker inte att gödselstacken luktar så mycket, men det är underbart med ljuset och all fluffig snö! Vill gärna ha en halvmeter till!
Pernilla Engström

2021-01-10 @ 09:42:22
URL: http://fotokoffe.blogg.se
Postat av: Desirée Jonsson

Önskar jag kunde komma och hjälpa till med infångandet!

Att handha dels egensinniga ryska importer, och även flyktiga avkommor från dessa har gjort att jag har kunskaper jag egentligen inte alls vill ha. Men nyttiga kunskaper väger lätt, ungefär som när man blir expert på att lägga bandage, haha..

Svar: Tycker att jag har erfarenhet av säregna och speciella hästar, inklusive vissa basjkirer, men det r ärnog den konstigaste häst jag träffat! 🙈😂
Pernilla Engström

2021-01-10 @ 16:38:25
URL: http://www.manadisvildhast.se/Blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0