Trettondagen!

I morse - 25 grader, kallt hela dagen men nu i kväll vände det så just nu bara -14,känns hoppfullt!
 
Såklart inte blivit så mycket hästjobb, och lektionerna fick jag ställa in, men lite har jag gjort. Mockade en lösdrift, vattnade och bytte lite täcken. Grå frös men ingen av de andra hästarna verkade frusna utan bara pigga och glada i kylan. Longerade Lemonaden lite ute i snön, skulle ändå ta in och byta täcke på henne så tyckte att det var lika bra.
 
Sen hem till Nisse som hade fått en höbal lite olämpligt mitt i stall dörren, hjälpte honom att putta den ur vägen och sedan åkte vi upp på byn och handlade. Lite fika och sen nästa sväng i stallet. Longerade även Zippin ute i snön, ytterligare en vattningsomgång och sedan hem för att börja fixa mat. Linda kom också och vi gjorde tacos!
 
Efter tacosen gjorde vi sista omgången i stallet med vattning och kraftfodergiva innan det blev kaffe och glass. Nu kan jag lite lugnare ladda för två jobbdagar då det är lite mer vettig temperatur ute, man blir orolig när det är så här kallt för det finns så mycket som kan gå sönder och hända då!
 
Lemonaden i dag! Som ni ser är det inte jättemycket snö, men det är en hård botten med ett par decimeter, max, med lössnö. Hade gärna fått bli en halvmeter till!
 
Hon är så fin!
 
Fullt ös!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0