Månljus!

Så glad att prognosen hade fel om dagens väder, skulle bli 20-25 grader i dag men 10 grader i morse så har kunnat jobba hästarna idag med! Dock verkar kylan vara på väg in nu...
 
Efter att ha mockat den sista lösdriften så red jag. Först ut var Grå som fick gå på slingan. Hon var väldigt spänd första varven, och blev rätt stark när jag travade men det kommer vara ett bra ställe att jobba med galoppen på henne när hon är lite mer avslappnad där och det är lite mer hoptrampat. Red sedan Chokladen som precis som sist fick börja med att trampa ett par varv på den mindre slingan bredvid banan och sen red vi på banan. Det börjar bli lite mer ridbart på banan så man kan dressyr lite och inte bara snöpulsa. Chokladen var pigg och busig i dag med, galoppförsöken blev mest bocksprång och skutt, men bara vi får jobba lite ska vi nog vara tillbaka där vi var, hon är väldigt pigg i alla fall! Även Clarinett fick gå lite dressyr och jobba med mycket fattningarna.
 
Med Wasabi gjorde jag som sist, longerade lite och sen red lite på banan och checkade av start och stopp, jobbade även med "powerwalk" att hon skulle skritta ordentligt framåt. Sen hem och gjorde rotsaker i ugn, gulbetor, rödbetor och morötter, och pepparbiff med chilibea till det, så gott! Bakade även en äppelkaka och bokförde lite innan jag gjorde nästa ryck i stallet.
 
Det hann bli rätt sent innan jag gjorde kvällspasset i stallet, då fick Szum jobba i töm. Han var så gullig när jag kom upp på banan, när jag höll på dra gjorden så gnäggade han, vilket han ju inte brukar göra, när jag kollade så stod Grå vid staketet precis bredvid. Szum och Grå gick ihop för ett par år sedan och har hela tiden haft ett speciellt band till varandra. Grå var inte lika gullig för hon tittade på Szum medan han jobbade några varv sen lessnade hon och gick i väg...
 
Häftigt månljus i kväll, nästan som dagsljus! Jag hade glömt pannlampan men det gjorde inget för jag såg ändå! Nu är det bara att ladda för kyla och helgjobb. Tyvärr ser det ut att bli kallt hela helgen och hela nästa vecka också!!! 
 
Drömmigt vackert när jag och Grå var ute i dag!
 
Chokladen efter sitt ridpass!
 
I prinsessa gen är det röda täcken som gäller nu! Grå, Dajmen och Clarinett!
 
Wasabi! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0