Gnistrande kallt

Man är ju ovan kylan, men jag tycker nog att jag jobbat på hyfsat bra ändå i dag! Det har legat på runt - 20 mest hela dagen, men jättefint med sol och gnistrande snö!
 
Jag började med att, på egen hand, köra in balar till hästarna med bilen! Viktigt att de har tillräckligt med foder när det blir kallat så det kändes som prio ett! Gick rätt bra trots att jag var ensam. Mockade två av lösdrifterna och fyllde vatten, som ni förstår så frös jag inte direkt!
 
Lite hästjobb, först longerade jag Chokladen som nu såg bra ut även om hon emellanåt, när hon trampar på något, blir öm på den hoven där bölden var så ska sätta igång lite försiktigt på mjukt underlag. Tur vi har snö! Så hoppas jag att slippa sko henne med sula, men vi får se hur det går. Sen fick Clarinett och Grå gå i töm, vilket känns lämpligt i kylan, båda med mycket galoppjobb och båda fina. Övriga hästar har nog fått motion i hagen i dag för det har varit mycket bus!
 
Klämda mackor till lunch och sedan i väg på två lektioner, de hade hade varmare än det var hos mig men blev ändå lite kallt innan det var klart. Hemma igen så gjorde vi ugnspannkaka, första på egna ägg från Nisses höns, och sen såklart nattning av hästar. Fastnade framför en konstig, och lite läskig, film så det blev väldigt sent men behöver nog inte kliva upp i ottan för att rida i morgon,lär vara kallt då med!
 
Grå i det fina vädret i dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0