Från snö till kyla!

Efter snöovädret kommer kylan, även om det ändå inte varit så kallt i dag som det hotades med tidigare i veckan. I morse - 17, som kallast i eftermiddag var det - 20 och nu i kväll lite snö i luften och - 16 grader. Nu hoppas jag på lite mildare väder i helgen!
 
Jag gjorde ett litet ryck i stallet på förmiddagen, longerade Wasabi och Dajmen. Det blir ju ingen direkt utbildning för dom men de får ju jobba lite i snön, göra av med lite energi och hjälpa till att trampa ihop snön på banan. Egentligen var ju tanken att även Zippin skulle jobba, men hon höll inte med mig om det.
 
När jag skulle åka från stallet så hade bromsen frusit och ett hjul rullade inte! När jag ringde Nisse så hade hans bil frusit ihop! Men jag tog mig till Paula och hennes man hjälpte mig få loss bromsen. Dessa bilar.... Vi kunde ju då i alla fall ta min bil till Sollefteå för att Nisse skulle ta bilder till körkortet och pass. Förutom det så körde vi mest runt i staden och parkerade på olika parkeringar, en väldigt Corona-säker sysselsättning, och så lämnade jag in mina ridstövlar för att byta dragkedja, vi köpte foder, mat och åt.
 
Hemma igen så nattade jag bara hästarna, hoppas på bra ridväder i helgen så jag får lite gjort med hästarna trots jobb. Och så jag kan trampa upp banan och ridvägarna lite mer!
 
Wasabi i snön! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0