Dagen efter!

Dagen efter snökaoset, det är snö överallt och det har såklart både snöat och blåst i dag med!
 
Det är oerhört tungjobbat i snön, och det finns mängder av saker som behöver göras. Hade tänkt ägna den här dagen åt att rida en massa, men riktigt så blev det inte! Jag red Clarinett på förmiddagen, vi red upp slingan som det inte ens syntes att vi hade trampat upp förut. Blev några varv och första varvet var rejält jobbigt tror jag. Sedan tog jag Grå i töm och även på banan är det djupsnöträning nu!
 
Sen var jag slut av allt pulsande i snön så var tvungen att ta en paus, gjorde mat och sen träffades jag och Paula i stallet. Planen var Zippin men hon hade ingen plan för att bli fångad så jag tog Chokladen i stället, och det var verkligen helt rätt! Nästan två månader sedan jag satt på henne sist och det var så roligt att få rida henne igen! Vi pulsande runt i snön på banan tillsammans med Paula och Juliette, och även om jag har en massa andra hästar att rida så var det verkligen jättekul att rida Chokladen igen, och fin kändes hon också!
 
Sen väntade nästa kraftuppdrag, jag har haft några höbalar i diket vilket inte gjort så mycket när det var lite snö men det är det ju inte längre... Så jag skottade fram dom och sedan kom Nisse och drog upp dom med traktorn och körde ut dom. Klockan var vid det laget sen kväll och ytterligare en dag har passerat! Nu ser det ut som att kylan ska komma, när ska jag kunna rida igång mina hästar ordentligt? 
 
Från Clarinetts snöpulsning! 
 
Kolla snödjupet på banan! Vi har det vi gör nu när vi ska trampa ihop det! 
 
Och så jag och Chokladen på kvällen. Vi ser väldigt små ut eftersom bilden är tagen av Paula från Juliettes rygg! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0