Vårvinterväder eller vårväder?

Jag som längtat till vårvintern men nu känns det som att den kommer tina bort innan den ens börjat! För mig är vårvinterväder när det är kallt på nätterna, tinar försiktigt på dagarna när solen gör att det blir plusgrader så man kan njuta av sol, lite värme och snö samtidigt. Nu är det många plusgrader, tinar mycket, knappt någon sol och ska dessutom vara så i minst en vecka! Igår rasade det från alla tak och snödjupet har minskat rejält, det går alldeles för fort! Bara februari än ju!
 
I alla fall så mockade jag först en av lösdrifterna och sedan kom Paula och vi red Juliette och Chokladen på banan. Sen red jag Clarinett på slingan, den var lite mjukaste laget i plusgraderna men vi fick till en del galoppjobb ändå. Red även Grå på banan, och Wasabi fick pulsa lite i snön bredvid banan. Hon tycker att det är lite jobbigt, men förutom att hon just nu är väldigt tjafsig i munnen och med bettet (tandställning på gång?) så är balansen mycket bättre hos henne så dags för lite mer avancerad ridning.
 
Sen middag och eftersom ingen handlat denna vecka så är det lite kris i kylskåpet, så då fick det bli oxfilé! Typiskt oss, när vi inte har pengar eller inte har handlat då äter oxfilé eller annat lyxkött. Detta eftersom vi vid dessa tillfällen rensar frysen och just igår var det en bit oxfilé som var enklast att tina upp snabbt! Till det strips och chilibeasås. Gott var det i alla fall! Sen iväg på lektioner och sen kväll.
 
Nu ny dag och det ser ut att bli lite mer sol i dag i alla fall, och minusgrader i natt vilket ju är bra. 
 
Clarinett innan avsittning!
 
Och Wasabi på väg ner till stallet efter lite snöpulsning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0