Underkylt!

Jag hade ju tänkt att jag skulle jobba hästarna i helgen, men jag tror att det är mest dom som hållerr mig igång!
 
På förmiddagen fick mina ston ett spel igen och rymde in till Bea och Wasabis hage. Jag lade mer än en timme på att plocka in hästarna och laga hagarna ordentligt, sedan blev Lemonaden rädd när jag drog en hökasse upp mot deras hage (eller rädd och rädd, de letar ju bara chanser att hitta på något). Jag såg hur hon började springa runt och vips kastade hon sig ut ur hagen, och alla andra drog ut efter och så stod jag där med två trasiga hagar igen, för givetvis drog de in i Bea och Wasabis hage nu med. Jag förstår verkligen inte varför de håller på så här!!!
 
Dessutom var det skitväder, snöblandat och underkylt och så blåst på det, all tråd och alla isolatorer hade en tunn ishinna på sig. Så egentligen gjorde det väl inte så mycket att det inte blev så mycket ridning ändå. Men till slut lade sig lugnet och jag kunde tömköra Wasabi en tur. Vi tömkörde ner till granngården, Bea skrek efter henne hela tiden men det gick ändå bra. 
 
Sen en klämd macka till lunch och så i väg på ett par lektioner. Stannade vid stallet på hemvägen eftersom jag precis fått höbalar i körda i hagarna, traktorbristen ställer till det och de nya balarna är lite för tunga för att jag ska kunna köra in de själv med bilen. Men nu är det fixat. Och så hem och gjorde pizza, tillbaka till stallet där Linda red en dressyrträning och sedan jobbade jag Grå i töm. 
 
Vid det här laget var jag slut fast det inte blivit så mycket gjort i dag. Blev glass framför tvn, faktiskt lite intressant på tvn på helgerna just nu, och nu är helgen slut igen! 
 
 
Wasabi på söndagstur! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0