Nollgradigt!

För någon vecka sedan var det kallt och man var glad att det var varmare än -20, nu är det blidväder och i stället ska man oroa sig för regn och halka igen!
 
Igår mockade jag först en lösdrift och red sedan Chokladen på slingan. Jag skulle få hem höbalar men visste inte när, så gick och drog mig lite innan jag gjorde i ordning Lemonaden, och givetvis fick jag messet att balarna var på väg precis när jag satt upp. Blev ett kortare pass på slingan för henne, men en galopp hann vi med i alla fall.
 
Sen kom lastbilen och vi knuffade av balarna med lite hjälp av grannarna. Och när bilen åkt så skulle jag rida Clarinett, planen var att rida i väg till en skogsbilväg och snöpulsa. Clarinett var stökig redan när jag gjorde i ordning henne så satt upp på banan och där lugnade hon sig snabbt, så jag red i väg.. Men då skulle hon inte gå förbi balarna som låg vid infarten, hon kan verkligen bli en apa när hon är så här spänd och hon backade hela vägen upp på gården och till Szums hage! Klev av, gick ner förbi balarna, som egentligen inte var så farliga, och satt upp i en snödriva och red i väg. Inte jätteroligt med superspänd häst och färska älgspår överallt men vi kom upp till skogsbilvägen och pulsa de snö och även om hon var spänd på hemvägen också så var det bättre och hon var lite trött!
 
Sen hem och började med att göra potatisgratäng, medan den var i ugnen så dammsög jag och torkade golven nere. Sen ryggbiff och två kalla såser till det. Gjorde ett kmlsryck i stallet också, och red Szum! Var tydligen 2 december som jag red honom sist så det var nog dags! Longerade honom först och skrittade sedan lite i snön på den delen av banan som inte är så trampad. Detta gick bra så nu ska jag försöka rida honom lite framöver.
 
Nu ny dag och det tycks regna... Det känns pissigt! Nu när vi hade så fint med snön!
 
En av mina stallkatter, Trassel!
 
Och där min andra katt, Baloo, och öronen på Chokladen!
 
Clarinett snöpulsar i skogen!
 
Szums långa hals i mörkret på banan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0