Mildväder!

Tro det eller ej, men det är faktiskt bara - 11 grader nu i kväll! Dock verkar det bara hålla i sig över helgen, nästa vecka ser inte så lovande ut på prognosen...
 
Haft en bra häst dag i alla fall. Först mockning av ett par lösdrifter och sen ridning. Lemonaden var först ut och det känns riktigt bra med henne just nu, mycket (för att vara henne) trav jobb på banan och sen fick hon skritta ett varv på den lilla slingan bredvid banan. Som jag hoppas att det håller i sig!
 
Sen red jag Chokladen som fortfarande är lite busig och överenergisk, hon fick gå på banan och även hon fick skritta av ett varv på det lilla spåret. Clarinett värmde jag upp på den lite längre upptrampade slingan och sen red vi galoppjobb på banan. När jag var klar med Clarinett så hade Linda kommit till stallet och vi red på Bea och Wasabi. Vi satt upp på banan och sedan red vi ett varv på slingan och tillbaka till banan. Wasabi var först stökig att tränsa, sen bockade hon när jag longerade så hon tappade tyglarna och halsremmen och när vi red var hon väldigt bökig med huvudet, det snurrade och grejade konstant och hon for runt lite överallt hela tiden! Men när vi var klara var hon trött och timild att fixa klart.
 
Gjorde pizza till middag och även Linda kom och åt. Sen åkte jag i väg och hade lektioner, lite kallt var det för det var några grader kallare där men ändå skönt att kunna ha lektionerna då det ju blivit mycket inställt. Nu ladda om för Ica i morgon!
 
Innan avsittning från Chokladen. Snöat har dt gjort i dag som ni ser!
 
Och innan avsittning från Wasabi, ungefär så här nära kändes det som vi var hela vägen runt slingan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0